”Äiti, voisitko tehdä pannukakkua, jooko!” Ja äitihän teki. Tämä pannari maistuu ihan sellaisenaan (melkein sääli peittää makuja lisukkeilla), mutta klassinen kermavaahto ja hillo on tietenkin pettämätön yhdistelmä.
26.4.2012
uunipelti (30 x 38 cm)
uunipelti (30 x 38 cm)
Sulata voi.
Mittaa kulhoon maito ja vatkaa joukkoon munat.
Lisää loput aineet ja voisula.
Anna taikinan seistä jääkaapissa 15-30 minuuttia.
Kaada taikina voidellulle tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (30 x 38 cm).
Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Maukas resepti! Pellillinen riitti juuri sopivasti kahdelle aamupalaksi 😋🫡
Anttoni: määrä on oikea silloin, kun se maistuu omaan suuhun sopivalta. 😊
Muuten hyvä pannari, mutta ruokalusikallinen kardemummaa kuulosti ja osoittautui aivan liiaksi. Tuli hieman pulla mieleen haistaessa ja syödessä. Ehkä teelusikallinen kardemummaa olisi parempi? Tai vieläkin vähemmän? Tai ei ollenkaan? En tiedä
Sirje: hyvä juttu, että teki noin hyvin kauppansa! Minusta se on aika hyvä todiste onnistuneen lopputuloksen puolesta. 😊❤️
Voi olla 😅 Lapset itse asiassa söivät koko pannarin keskenään aamupalaksi ja tappelivat vielä siitä kuka oli syönyt viimeisen palan! Pari murusta jäi.. Huomasin myös et pieni kärsivällisyys on valttia ja sen voi antaa hengähtää ja syödä jopa kylmänä tosiaan seuraavan aamuna. Ei ehkä ollut syytä paniikkiin mulla 🙈
Sirje: pannarin jujuhan on, että se on ikään kuin taikinainen. Vähän kuin paksu lettu. Voisiko sittenkin olla, että olet tietämättäsi onnistunut? 😄
En saa pannareita koskaan onnistumaan. Yritin nyt tällä reseptillä. Jostain syystä tämäkin vaikuttaa nyt 40min uunissa oltuaan raa’alta sisältä 🙁 Mahdanko tehdä jotain väärin? 🤷🏼♀️
Muut mitä olen täältä bongannut, on olleet mahtavia ja onnistuneet. En vain tajua miksi pannari vaan ei menesty mun uunissa..
iidajenni: voi kiitos aivan ihanasta viestistä! 🙂
Etsin kuumeisesti toimivaa pannariohjetta kun Marttojenkaan reseptillä ei meinannut onnistua, mutta nyt tärppäsi! Ihanaa pannukakkua, vaikka muokkasin hieman perinteisemmäksi. Jätin pois vaniljasokerin ja kardemumman kun molemmat oli loppu, ja nakkasin sekaan hitusen enemmän suolaa maun mukaan. 🙂 Aivan mahtavaa pannukakkua ja koostumus upea! Pitää kyllä kokeilla täysin ohjeenkin mukaan kun on taas ruokakaappi täytetty. Nyt on ainakin takuuvarma perusresepti löytynyt.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
mursumarsu: ihanaa kuulla, kiitos paljon palautteesta! 💗