Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Palkinnot arvottu – katso tärppilista hyödyllisistä ohjeista!

27.5.2014

maljat

Toukokuussa järjestimme Vispilänkaupan kanssa arvonnan, jossa oli mahdollisuus voittaa kassillinen Vispilänkaupan tuotteita ja Kinuskikissan helpot suosikit -kirja. Tuotekassin voitti Sarah ja kirjan Icemint. Paljon onnea voittajille! Olen lähettänyt teille sähköpostia. Jos viesti ei ole tullut perille, olkaa minuun yhteydessä.

Arvonnan yhteydessä kerroin yhteistyöstä Vispilänkaupan kanssa ja keräsin teiltä ideoita, minkälaisten leivontavälineiden käytöstä toivoisitte opastusta. Sainkin paljon hyviä vinkkejä tuotteista, joista haluaisitte saada kädestä pitäen -ohjeita. Näitä toiveita tulen hyödyntämään tulevaisuudessa.

Joukossa oli myös jonkin verran toiveita sellaisista ohjeista, joita blogista jo löytyy. Blogin ohjemäärän kasvaessa onkin hyvä aika ajoin koota ”tärppilistaa” ja se tulee tässä:

Lisäksi kehotan tutustumaan Ohjeet ja vinkit -osioon, josta löytyy paljon hyödyllistä asiaa, esimerkiksi Kuukauden vinkit voivat olla aloittelijalle hyviä tärppejä.

Kiitos kaikille arvontaan ja vinkkaamiseen osallistuneille ja mukavaa kesän alkua!

Kinuskikissa

Kommentit (3)

Kinuskikissa
29.5.2014 08:32

Tsekkaa roskapostit. 😉

Icemint
Kinuskileipomo Icemint
29.5.2014 01:57

Ja en oo sähköpostiasi ainakaan vielä nähnyt…

Icemint
Kinuskileipomo Icemint
28.5.2014 12:23

Oi että!!! Ihana yllätys!!:D En vielä onneksi ehtinyt tilata kirjaa joten tuli kyllä juuri sopivaan aikaan!:D Iso kiitos!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa