KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Palaverin paikka – vastaukset luettu!

5.9.2019

Pirtsakkaa syyskuuta kaikille! Ja terveiset täältä pihlajapuiden katveesta, jossa olen viettänyt muutamankin hetken raaka-aineita hakien. Sain nimittäin ajatuksen leipoa suomalaisen ruoan päiväksi jotain tästä vähän käytetystä marjasta. Tämän tuloksena syntyikin ihana syyskakku, pihlajanmarja-ansa. Otapas kokeiluun, ansat ovat ihania! Ja jos jotain jää syömättä, niin ei hätää: säilytys jääkaapissa tekee tälle leivonnaiselle pelkkää hyvää.

Haluan pitää teidät ajan tasalla Kinuskikissan sivustouudistuksen etenemisestä. Valtava osallistujamäärä (2032 vastausta) tarkoitti sitä, että tulosten purkaminen on vaatinut odotettua pidemmän ajan. Seuraavaksi on ”perhepalaverin paikka”, sillä pallottelemme isoja päätöksiä aina aluksi äidin, isän ja siskon kanssa. Sen jälkeen piirrän ensimmäiset hahmotelmat uudistuksista. Tilanteiden edistymisestä saa parhaiten infoa Instagram Stooreista, joita lisään lähes päivittäin eri aiheista täältä kulissien ja pihlajanoksien takaa. Tutkimukseen osallistuneiden kesken tehty arvonta on muuten suoritettu ja kaikille voittajille ilmoitettu. Kiitos vielä osallistumisesta!

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa