31.5.2010
pieni pakastuspussi
pieni pakastuspussi
Voitele ruismarkat voilla.
Laita päälle siivu paahtopaistia.
Sekoita ranskankermaan piparjuuritahna.
Laita seos pieneen minigrip- tai muuhun pakastuspussiin ja leikkaa kulma auki. Pursota leipien päälle rinkulat.
Halkaise cocktail-kurkut pituussuunnassa. Laita kaksi puolikasta jokaisen leivän päälle ristiin.
Rouhi päälle mustapippuria.
moi!
Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta mitä ovat ruismarkat? Ovatko ne nittä pieniä ”leipiä”, niin kuin oletan. Anteeksi
kysymykseni, mutta olen näkövammainen, enkä siksi nähnyt kuvaa.
Hups! Ruismarkasta en ole koskaan kuullutkaan. Paahtopaisti on aina ihanaa paistia, leivällä, lautasella tai miten vain syötynä. Se on suurta herkkuani. Kiitos tästä suolaisemmasta postauksesta kiva, makee ’Kissa’ :-))
Nämä näyttävät hyviltä! Mukavan ruokaisa leipä josta varmasti lähtee nälkä…. 🙂
Kylläpä on herkullisen näköisiä!
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Näyttääpä herkullisilta, täytyy pian kokeilla!