25.11.2016   Ei kommentteja

Osallistu vaniljamassakilpailuun ja voita Moccamaster!


Mikä sopisikaan paremmin kakkupalan kylkeen kuin kupillinen hyvää kahvia? Ideoimalla ja tekemällä koristeita Kinuskikissan vaniljamassasta voit voittaa itsellesi huippulaadukkaan Moccamaster-kahvinkeittimen suosikkivärissäsi (arvo 249 €)! Voittajan lisäksi palkitaan kaksi hienoa ideaa Kinuskikissan seinäkalenterilla. Vaniljamassat löydät Kinuskikissan Toivepuodista.

vaniljamassakilpailu

Kilpailun säännöt:

  1. Koristele ja kuorruta kakkuja tai muita leivonnaisia käyttäen Kinuskikissan vaniljamassaa. Teemana on joulu ja talvi. Voittajan valinnassa ratkaisevaa on omaperäinen ja hauska idea ja sen välittyminen tuotoksesta.
  2. Ota kuva valmiista lopputuloksesta ja jaa se joko Toivepuodin Facebook-sivulla tai Instagramissa hashtageilla: #vaniljamassakilpailu2016 #moccamaster #tehtykestämään #kinuskikissantoivepuoti #kinuskikissa. Kaikkien tagien tulee näkyä julkaisussa.
  3. Kilpailu jatkuu sunnuntaihin 18.12. saakka.
  4. Päävoittaja saa lahjaksi Moccamaster-kahvinkeittimen. Voittaja saa valita haluamansa värin KBGC982 AO -sarjan keittimistä, pois lukien Moccamaster Metallic Edition -värit. Lisäksi jaetaan kaksi kunniamainintaa, joista palkintona Kinuskikissan seinäkalenteri.
  5. Voittajien nimet ja heidän julkaisemansa kuvat julkaistaan Toivepuodin Facebookissa ja Kinuskikissan Instagramissa. Postaamalla kuvan annat Kinuskikissalle luvan kuvan julkaisuun. Kuvia ei käytetä muihin tarkoituksiin, vaan ainoastaan voittajien julkaisemiseen. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.
  6. Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Moccamasterin kanssa. Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kilpailussa.

vaniljamassat-pieni

Hauskoja leivontahetkiä ja onnea kisaan!

Kinuskikissa