02.03.2013   10 kommenttia

Osallistu keväiseen leivontakisaan!


kissa_ruoholla

Kinuskikissa kutsuu kaikki leipomaan keväisiä herkkuja! Kilpailun ideana on loihtia jokin inspiraatiota herättävä leivonnainen. Saatte vapaat kädet toteuttaa itseänne: voit osallistua esimerkiksi kakulla, muffinsseilla tai pelkällä koristeluidealla. Kisan johtoajatus on innostaa ja herättää meissä kaikissa aurinkoista kevätmieltä!

Kisa käydään Kinuskigalleriassa. Osallistumisaikaa on koko maaliskuu. Kinuskikissa valitsee voittajiksi kolme inspiroivinta ideaa, joista yhdestä Kissa tekee oman versionsa sivustolle huhtikuussa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat saavat leivonta-aiheiset tuotepalkinnot. Samalla me kaikki olemme voittajia, sillä pääsemme yhteisesti osallisiksi toistemme luovuudesta. 🙂

Tässä vielä lyhyesti kisailusäännöt:

  • Ota kuva keväisestä luomuksestasi ja lisää se Kinuskigallerian albumiin Keväinen leivontakisa!. Vain tähän albumiin liitetyt kuvat osallistuvat, joten ole tarkkana albumia valitessasi!
  • Resepti ei ole välttämätön, mutta halutessasi voit kertoa kuvaustekstissä, mitä tuotos ”on syönyt”. Innostavalla reseptillä on mahdollisuus erottua.
  • Voit osallistua useammallakin idealla. Kuvaa jokainen erikseen ja lisää albumiin omina kuvinaan.
  • Kisa-ajan umpeuduttua kuvat jäävät Kinuskit leipovat -albumiin ilahduttamaan tulevia kevätleipojia. Älä siis itse lisää kuvaa muualle kuin kisa-albumiin.

Säteilevää maaliskuuta ja kisaonnea toivotellen

Kinuskikissa