Kevään vihreä avokado ja valloittava lohenpunainen ovat tämän kalaherkun värit. Avokadon vihreä pilkistää esiin neliapiloiden lehdistä – tämä kakku ei juuri muuta koristelua vaadi. Reunuksen kurkut olivat kiva idea helituulin upeasta Kinuskigalleriaan lisäämästä voileipäkakusta.
Muistathan, että voileipäkakut kannattaa aina valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä!
kiikkuri: omasta kokemuksesta sanon, että kestää pakastamista oikein hyvin. Tein tämän alkuvuodesta ja puolet meni silloin pakkaseen vanhemmilleni. Itse en tuota pakastettua kakkua enää maistanut, mutta juuri sain luotettavalta taholta tiedon, että syöjien mielestä kakku oli vaan parantunut pakastamisen jälkeen. 😊
Ja nyt huomaan, että enpäs näköjään ole tuolloin alkuvuodesta muistanut mitään kommenttia jättää. Mutta nyt käytän tilaisuuden hyväkseni ja kiitän herkullisesta ohjeesta! Täytteitä oli omaan makuuni hieman liian runsaasti, enkä ihan kaikkea edes laittanut. Silti kakusta tuli vähän turhan korkea. Mutta ne ylijääneet täytetahnat maistuivat ihanilta voileivän päällä. 🙂