04.04.2013   12 kommenttia

Onnea leivontakisan voittajille!


 

Maaliskuussa Kinuskigalleriassa järjestetty leivontakisa tuotti mahtavan kuvasaaliin! Uutta ihasteltavaa riitti joka päivälle, kylläpä kuukausi sujuikin sen ansiosta mukavasti. Kiitos siis jokaiselle osallistujalle ja oman panoksensa tähän iloiseen kevätkarkeloon antaneelle. Kisaesittelyssä lupasin palkita kolme inspiraatiota herättänyttä kuvaa. Olen haronut täällä hiuksiani monta päivää pähkäillen asiaa, kekseliäisyytenne asetti minut lähes mahdottoman tehtävän eteen. Lopulta kuitenkin päädyin seuraavaan ratkaisuun. Kolme palkittua ovat siis:

Wugezu: Sitruunainen lakukakku

lakukakku

Sitruunaisessa lakukakussa on erittäin herkullisen kuuloinen makumaailma, rohkea ja tyylikäs ulkonäkö ja innovatiivinen koristeluidea. Tämän kakun aion tehdä Kinuskikissa-versiona sivustolle. Ananaksesta tehtyjen kukkien valmistuksesta minun on haastateltava itseään wugezua.

Rokkitukka: Tipukukkakakku

tipukukkakakku

Enpä olisi tullut ajatelleeksi, että marenki voi muuntautua tällaiseenkin! Tipukukkakakussa on yksinkertaisella oivalluksella saatu aikaan suloinen tipuperhe. Näin isoja koristeita ei olisi mielekästä valmistaa marsipaanista tai vastaavasta massasta, varsinkaan tällaista määrää. Marengista tipuja saa kuitenkin pursoteltua sarjatuotantona ja niitä on varmasti myös tosi mukava syödä!

Helmihilla: Cockpopsit

cockpopsit

Hauskasti nimetyt Cockpopsit hurmasivat minut sympaattisuudellaan ja veikeällä persoonallisuudellaan. Jokainen kukonpoika on oma yksilönsä. Näitä katselee hyväntahtoisella huumorilla! Mutta ihmettelenpä vain, kenellä on sydäntä syödä kukonpoika suihinsa? 🙂


Onnea voittajille! Lähestyn teitä yhteystietokyselyn muodossa vielä tänään. Aurinkoisin, keväisin terveisin

Kinuskikissa

PS. Kisa-albumi on vielä jonkin aikaa näkyvillä galleriassa, kunnes kaikki kisakuvat siirretään automaattisesti Kinuskit leipovat -albumiin. Uusia kuvia ei albumiin kannata enää lisätä.