01.08.2013   3 kommenttia

Onnea kesäkakkukisan voittajille!


Koko heinäkuun saimme nautiskella iloisen kakkusadon kertymisestä galleriaan, kun käynnissä oli kisailu kesäisten kakkuideoiden äärellä. Parhaan kakun valinta oli todella vaikea tehtävä. Yhden kakun sijaan päädyinkin jakamaan ykkössijan kahden kakun kesken. Molemmissa on suhteellisen simppeli idea ja kesäinen teema välittyy ensisilmäyksellä. Näitä ideoita tekisi mieli itsekin kokeilla! Siispä onnea Piparikselle ja Eyapeelle ja sydämelliset kiitokset kaikille kisaan osallistuneille!

kesakakkukisa2
Puukiulu on loistava kakun aihe ja senhän voi kesän edetessä täyttää millä marjoilla tahansa. Yksinkertaista ja näyttävää. Ruskealla pastavärillä maalaamalla on sokerimassasta saatu todella aidon näköinen puupinta. Mustat nauhat viimeistelevät vaikutelman. Bueno!

kesakakkukisa1
Jäätelö on aina varma kesäaihe. Jäätelötötterössä on vohveleineen näpertelyä, mutta idea on riittävän yksinkertainen toteuttaa kohtuullisella vaivannäöllä. Erimakuisilla vaahdoilla kuorrutetut jäätelöpallot viesittävät siitä, että asia on ajateltu loppuun saakka.

Kaikki kesäkisakakut on nyt siirretty Kinuskit leipovat -albumiin, joten siellä ne ovat ihasteltavissa jatkossakin. Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille!

Kinuskikissa