KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Onnea kesäkakkukisan voittajille!

1.8.2013

Koko heinäkuun saimme nautiskella iloisen kakkusadon kertymisestä galleriaan, kun käynnissä oli kisailu kesäisten kakkuideoiden äärellä. Parhaan kakun valinta oli todella vaikea tehtävä. Yhden kakun sijaan päädyinkin jakamaan ykkössijan kahden kakun kesken. Molemmissa on suhteellisen simppeli idea ja kesäinen teema välittyy ensisilmäyksellä. Näitä ideoita tekisi mieli itsekin kokeilla! Siispä onnea Piparikselle ja Eyapeelle ja sydämelliset kiitokset kaikille kisaan osallistuneille!

kesakakkukisa2
Puukiulu on loistava kakun aihe ja senhän voi kesän edetessä täyttää millä marjoilla tahansa. Yksinkertaista ja näyttävää. Ruskealla pastavärillä maalaamalla on sokerimassasta saatu todella aidon näköinen puupinta. Mustat nauhat viimeistelevät vaikutelman. Bueno!

kesakakkukisa1
Jäätelö on aina varma kesäaihe. Jäätelötötterössä on vohveleineen näpertelyä, mutta idea on riittävän yksinkertainen toteuttaa kohtuullisella vaivannäöllä. Erimakuisilla vaahdoilla kuorrutetut jäätelöpallot viesittävät siitä, että asia on ajateltu loppuun saakka.

Kaikki kesäkisakakut on nyt siirretty Kinuskit leipovat -albumiin, joten siellä ne ovat ihasteltavissa jatkossakin. Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille!

Kinuskikissa

Kommentit (3)

Piparis
16.8.2013 19:06

Kiitos minunkin puolesta onnitteluista ja pääsystä voittajajoukkoon!

Eyapee
Kinuskileipomo Eyapee
11.8.2013 12:30

Kiitos kovasti onnitteluista ja pääsystä voittajajoukkoon! Tästä on mukava jatkaa harrastusta.

jauhopussi
Kinuskileipomo jauhopussi
3.8.2013 22:22

Paljon onnea molemmille, tosi hauskat ja toimivat ideat! Ja varmasti herkullisetkin:P

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa