KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Ohje leivontahaasteisiin osallistumiseen

2.4.2020

Kinuskikissan leivontahaasteet on otettu lämmöllä ja innolla vastaan, kiitos siitä! On ollut ihanaa seurata upeita leivonnaisia, joita on jaettu niin somessa kuin täällä blogissa. Tässä vielä haasteiden idea pähkinänkuoressa:
<br/ ><br/ >

  • Leivontahaasteita julkaistaan ”karanteeniajan” kahdesti viikossa maanantaisin ja torstaisin.
  • Reseptit ovat matalan kynnyksen leivonnaisia, joiden leipominen onnistuu helposti saatavilla raaka-aineilla myös kouluikäisiltä, pienemmiltä vanhemman avustamana.
  • Osallistu jakamalla kuva Instagramissa tunnisteella #kinuskikissanleivontahaaste tai täällä blogissa reseptin kohdalta löytyvässä Kinuskigalleria-osiossa.
  • Viikon päätteeksi parhaat leipomukset repostataan Kinuskikissan some-kanavissa.
  • Kaikki haastereseptit löydät kootusti leivontahaasteet-kategoriasta.
  • Haasteresepteistä löytyy myös leivontavideo, joka julkaistaan Instagramin ja Facebookin stooreissa haastepäivänä.

<br/ ><br/ >Iloja leivontoihin ja jaksamista kotoiluun!
<br/ ><br/ >Kinuskikissa

Kommentit (3)

Kinuskikissa
6.5.2020 21:50

Vilma: niin se taitaa olla, että minä en kuvaa näe, jos oma profiili ei ole julkinen. Mutta kuvia voi lisätä myös tänne, galleria-välilehdeltä kyseisen reseptin kohdalta.

Marianna: sinun kysymystäsi en huomannut aiemmin. Vastaavan reseptin voi varmasti kehitellä kotioloissakin. Kinuskikissan blogissakin on hyydykekakkuja, joissa on erilaisia kerroksia, esim. trio-kakku.

Vilma
4.5.2020 22:53

Onko profiilin Instagramissa oltava julkinen?

Marianna Chekurova
8.4.2020 22:24

Moikka,

En tykkä yleensä makeasta, mutta kerran sain maistaa ihanaa vadelmamouse-tummasuklaaleivosta, josta tuli minun lemppari. Eräs leipuri valmistaa noita, mutta onnistuuko tuo kotioloissa ja mistä saa reseptin?

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/35929_3C28726D-8869-48CA-9EEF-CAA518109EAB_220x220.png

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa