06.10.2016   21 kommenttia

Nyt testaamaan Kinuskikissan vaniljamassaa
Kinuskikissan vaniljamassa on yksi Toivepuodin ylpeydenaiheista. Olen kehittänyt kotileipureille sopivan uudenlaisen massan: se sekä maistuu herkulliselta että on helppo ja luotettava käyttää. On vain yksi ongelma: kotileipurit eivät ole tuotetta oikein löytäneet.

Vaniljamassan tulevaisuus on nyt auki. Jotta sen tuottaminen olisi kannattavaa, tarvitaan selkeästi enemmän myyntiä.

Kinuskikissan vaniljamassa on saanut käyttäjiltä paljon kehuja ja sillä on kaikki edellytykset nousta leivontamassojen kärkituotteeksi. Pääset lokakuun ajan testaamaan massaa 20 % alennuksella, kun syötät tilausvaiheessa alennuskoodin VANILJAMASSA. Käy myös Kinuskikissan Facebook-sivulla osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa kilon massaa. Eikä tässä vielä kaikki: vaniljamassatempaukseen osallistuville Kultakinuskeille on tarjolla kilo massaa ihan ilmaiseksi.

Vaniljamassaa on saatavissa viittä eri sävyä (valkoinen, vaaleanpunainen, vihreä, keltainen ja musta). Massat ovat gluteenittomia ja maidottomia.

Huomasitko muuten, että tällä viikolla saatiin kaikille kommenteille muokkaustoiminto käyttöön? Tämä hyödyllinen lisäominaisuus oli ollut pitkään toivelistalla ja nyt se on viimein toteutettu.