Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Nyt testaamaan Kinuskikissan vaniljamassaa

6.10.2016

Kinuskikissan vaniljamassa on yksi Toivepuodin ylpeydenaiheista. Olen kehittänyt kotileipureille sopivan uudenlaisen massan: se sekä maistuu herkulliselta että on helppo ja luotettava käyttää. On vain yksi ongelma: kotileipurit eivät ole tuotetta oikein löytäneet.

Vaniljamassan tulevaisuus on nyt auki. Jotta sen tuottaminen olisi kannattavaa, tarvitaan selkeästi enemmän myyntiä.

Kinuskikissan vaniljamassa on saanut käyttäjiltä paljon kehuja ja sillä on kaikki edellytykset nousta leivontamassojen kärkituotteeksi. Pääset lokakuun ajan testaamaan massaa 20 % alennuksella, kun syötät tilausvaiheessa alennuskoodin VANILJAMASSA. Käy myös Kinuskikissan Facebook-sivulla osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa kilon massaa. Eikä tässä vielä kaikki: vaniljamassatempaukseen osallistuville Kultakinuskeille on tarjolla kilo massaa ihan ilmaiseksi.

Vaniljamassaa on saatavissa viittä eri sävyä (valkoinen, vaaleanpunainen, vihreä, keltainen ja musta). Massat ovat gluteenittomia ja maidottomia.

Huomasitko muuten, että tällä viikolla saatiin kaikille kommenteille muokkaustoiminto käyttöön? Tämä hyödyllinen lisäominaisuus oli ollut pitkään toivelistalla ja nyt se on viimein toteutettu.

Kommentit (23)

Kinuskikissa
15.3.2022 10:33

Mira: jos massa ei ole ehtinyt kuivahtaa, se on vielä käyttökelpoista useamman kuukauden. Varsinaisen säilyvyyden kannalta päivämäärässä on siis ”ilmaa” eli kyse on enemmän tuotteen koostumuksesta ja käytettävyydestä.

Mira Nokkonen
12.3.2022 15:25

Ostin tänään 12.3.2022 kyseisen tuotteen jonka parasta ennen oli 28.2.2022, kuinka pitkään tämä säilyy avaamattomana?

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
15.3.2020 08:05

Saara: Kyllä säilyvät!
Kinuskikissalla on kätevät kotileipurin säilyvyys sivut, niihin on hyvä tutustua kun on aikaa

https://www.kinuskikissa.fi/kotileipurin-sailyvyysopas/

Siellä on eritelty pikkuleipien osalta vielä täytepikkuleivät ja ilman täytettä olevat pikkuleivät.
Vaniljamassahan vain viikossa hieman kovettuu pikkuleivän päällä mikä on normaali reaktio, mutta on täysin syömäkelpoista ja turvallista.

Ihania ristiäisiä teille, ja hei! Laitathan kuvaa galleriaan!

SaaraSaarinen
14.3.2020 12:09

Moi!
Osaatko sanoa, että säilyvätkö tällä vaniljamassalla päällystetyt keksit viikon huoneenlämmössä tiivissä astiassa? Keksit päällytetty tänään ja ristiäiset ovat ensi viikon lauantaina. Vai pitääkö pakastaa? 🤔

Kinuskikissa
28.2.2020 19:26
salputin
25.2.2020 14:39

Hei! Millähän pastaväri+vaniljamassasekoituksella saisi parhaiten ihonvärin aikaiseksi? 😊 Kysyin tätä aiemmin jossain muussa postauksessa mutten löydä sitä enää 😂😅

Kinuskikissa
12.2.2020 19:51

Kirsi: vaniljamassan glukoosisiirappi on maissipohjaista.

Kirsi Sirviö
12.2.2020 11:37

Hei!

Onko vaniljamassassa oleva glukoosisiirappi vehnäperäistä?

maris
Kinuskileipomo maris
3.11.2018 22:31

Iida: itse olen käärinyt tähteeksi jääneen vaniljamassan tiiviisti tuorekelmuun ja sitten laittanut vielä muovipussiin. Ja ihan huoneenlämmössä (mutta suht viileässä) olisi varmasti paras säilyttää.
Kyllähän ne massat tuppaa kaikesta huolimatta herkästi kuivahtamaan, mutta mitä huolellisemmin ja ilmatiiviimmin malttaa pakata, niin sitä kauemmin massojen jämät käyttökelpoisina säilyvät. 🙂

Iida Poikulainen
3.11.2018 22:04

Heippa, mitenkähän avattu pakkaus vanilijamassaa kannattaisi säilyttää? Tiivisti pussiin suljettuna varmastikin, mutta onko paras paikka keittiökaappi vai jääkaappi?

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa