30.03.2015   24 kommenttia

Nyt tempaistaan hiutalereseptejä – 30 nopeinta pääsee mukaan!


hiutaletempaus

Erilaiset hiutaleet ja leseet ovat kotileipurille tuttuja raaka-aineita niin taikinoissa, kuorrutteissa kuin vaikkapa pikkuleivissä. Niitä sujautetaan esimerkiksi sämpylöihin korvaamaan osa jauhoista. Perinteisissä kaurakekseissä ja -paistoksissa hiutaleet ovat tärkeässä roolissa. Nyt on aika uudistaa klassikoita tai kehitellä kokonaan uusia luomuksia hiutaleista ja leseistä!

Koska kilpailu toteutetaan yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa, jokaiselle osallistujalle tarjotaan hiutaletuotteet reseptin kehittelyä varten. Tästä syystä osallistujien määrä on rajoitettu 30:een.

Herkullisimmat reseptit palkitaan. Palkinnot ovat ruhtinaalliset ja niitä on jaossa kuusi kappaletta!

  • 2 kpl Kinuskikissan leivontakirjoja (Kinuskikissan helpot suosikit tai Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!, voittaja saa itse valita) Kinuskikissan omistuskirjoituksella.
  • 2 kpl lahjakortteja (arvo 100 €) DefShop-verkkokauppaan.
  • 2 kpl tuotepaketteja (arvo 100 €) sisältäen Luhta Aalto -pyyhesetin, leivinsetin, esiliinan ja patahanskat.

Voittajareseptien laatijat ja heidän leipomonsa saavat runsaasti huomiota Myllyn Parhaan viestinnässä: uutista nostetaan niin nettisivuilla, somessa kuin uutiskirjeessä. Voittajareseptit ja kuvat julkaistaan Myllyn Parhaan sivuilla tekijätietojen kera. Myllyn Paras saattaa lunastaa palkkiota vastaan myös muita kilpailussa mukana olevia reseptejä, mikäli tekijä on siihen halukas. Resepteihin ja kuviin kannattaa siis panostaa!

Vaihe 1: Ilmoittautuminen

Myllyn Paras tarjoaa hiutaletuotteet kilpailuun osallistujille. Siksi ilmoittautua pitäisi etukäteen Kinuskikissan sähköpostiin kinuskikissa_osoite. Ilmoita LEIPOMOSI NIMI ja POSTITUSOSOITTEESI (nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Huom! Rajallisen osallistujamäärän vuoksi ilmoittautuminen on sitova: vastaanottamalla tuotteet sitoudut samalla osallistumiseen.

Vaihe 2: Osallistuminen

  • Tehtävänä on laatia suolainen tai makea leivonnainen yhtä tai useampaa Myllyn Paras -merkkistä hiutale/lesetuotetta hyödyntäen. Löydät luettelon vaihtoehdoista Myllyn Parhaan tuotesivuilta.
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Yhteistyöreseptit”. Liitä resepti ainakin yhteen toiseenkin kategoriaan (Pikkuleivät, Makeat piirakat yms.).
  • Kuluttajasuojalaki edellyttää, että jos reseptiä varten on saatu ilmaisnäytteitä, tämä on mainittava reseptissä. Voit kertoa tästä sanallisesti reseptin alussa tai lisätä loppuun seuraavan koodin (hakasulkeiden kanssa!): myllynparas-tag. Tämän paikalla julkaistussa reseptissä näytetään yhteistyössä-otsikko logon kera.
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 27.4. mennessä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Keväisin reseptiterveisin

Kinuskikissa