30.3.2015
Erilaiset hiutaleet ja leseet ovat kotileipurille tuttuja raaka-aineita niin taikinoissa, kuorrutteissa kuin vaikkapa pikkuleivissä. Niitä sujautetaan esimerkiksi sämpylöihin korvaamaan osa jauhoista. Perinteisissä kaurakekseissä ja -paistoksissa hiutaleet ovat tärkeässä roolissa. Nyt on aika uudistaa klassikoita tai kehitellä kokonaan uusia luomuksia hiutaleista ja leseistä!
Koska kilpailu toteutetaan yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa, jokaiselle osallistujalle tarjotaan hiutaletuotteet reseptin kehittelyä varten. Tästä syystä osallistujien määrä on rajoitettu 30:een.
Herkullisimmat reseptit palkitaan. Palkinnot ovat ruhtinaalliset ja niitä on jaossa kuusi kappaletta!
Voittajareseptien laatijat ja heidän leipomonsa saavat runsaasti huomiota Myllyn Parhaan viestinnässä: uutista nostetaan niin nettisivuilla, somessa kuin uutiskirjeessä. Voittajareseptit ja kuvat julkaistaan Myllyn Parhaan sivuilla tekijätietojen kera. Myllyn Paras saattaa lunastaa palkkiota vastaan myös muita kilpailussa mukana olevia reseptejä, mikäli tekijä on siihen halukas. Resepteihin ja kuviin kannattaa siis panostaa!
Vaihe 1: Ilmoittautuminen
Myllyn Paras tarjoaa hiutaletuotteet kilpailuun osallistujille. Siksi ilmoittautua pitäisi etukäteen Kinuskikissan sähköpostiin . Ilmoita LEIPOMOSI NIMI ja POSTITUSOSOITTEESI (nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Huom! Rajallisen osallistujamäärän vuoksi ilmoittautuminen on sitova: vastaanottamalla tuotteet sitoudut samalla osallistumiseen.
Vaihe 2: Osallistuminen
*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!
Keväisin reseptiterveisin
Kinuskikissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Nyt sitten vain ihailemaan, mitä muut ovat tehneet! Erityiskiitos Kinuskikissalle kun saimme näin hienon mahdollisuuden toimia yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa. Nämä tempaukset antavat mielestäni kotileipureille niin paljon, sillä ne kannustavat tulemaan vähän ulos sieltä tutusta ja turvallisesta leivonnasta ja kokeilemaan uusia juttuja! Vähän kun lähtee kokeilemaan jotain, mistä ei ole ollenkaan varma mitä siitä seuraa, ahaa-elämyksiä ja uusia ideoita tulee koko ajan esiin reseptin valmistuksen aikana. Ja sitten kun resepti onnistuu, tunne on aika mielettömän hieno! 😀 Jos sitä leipoisi vain omaksi iloksi, ei ”täydellisen reseptin” yritys ehkä olisi niin kova kuin tempauksissa ja silloin jäisi ehkä monta ideaa syntymättä. Siksi minusta on todella upeaa, että meitä Kinuskeja myös kannustetaan omaan intuitioon, ideiointiin ja toteutukseen! Tästä tempauksesta minulle jäi erityisesti mieleen, että olin unohtanut, kuinka monipuolisesti näitä terveellisiä ja hyvän makuisia hiutaleita voikaan hyödyntää leivonnassa ja aion kyllä käyttää niitä jatkossakin, kyllä kannatti! Iso kiitos! 🙂