27.07.2015   2 kommenttia

Nyt etsitään kesän parasta mustikkareseptiä!


mustikkatempaus

Mustikkasato alkaa vähitellen kypsyä eri puolilla Suomea. Monelta meistä löytyy reseptiaarteistaan yksi tärkein, rakkain ja herkullisin mustikkaresepti, jota leivotaan vuodesta toiseen. Jaa meille tuo luottoreseptisi ja kerro, mikä siitä tekee sinulle erityisen. Poikkeuksellisesti nyt saa osallistua myös aiemmin leipomoon lisätyllä reseptillä. Jos sinulla on pari reseptiä, joiden väliltä ”parhaan” valitseminen on mahdotonta, voit osallistua kummallakin.

Kolme herkullisinta reseptiä palkitaan kolmella numerolla Unelmien Talo & Koti -lehteä. Valinnassa huomioidaan palkittavien reseptien keskinäinen erilaisuus, tietenkin itse reseptin houkuttelevuus ja myös tarina reseptin takaa.

utk-7-2015

Ohje:

  • Kirjoita resepti huolellisesti ja ota kuva valmiista lopputuloksesta. Kirjoita johdantoon myös reseptin taustaa ja perustelut, minkä vuoksi se on ylitse muiden.
  • Lisää resepti leipomoosi siten, että liität sen Tempaukset-kohdan alta löytyvään kategoriaan Mustikkatempaus.
  • Liitä resepti myös johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan, kuten Makeat piirakat tai Muffinssit. Muista merkitä myös ainekset ja erityisruokavaliot, jotta resepti löydetään helpommin.
  • Osallistuminen on sallittua korkeintaan kahdella reseptillä. Voit kuitenkin käyttää myös aiemmin lisättyä reseptiä liittämällä sen jälkikäteen tempaus-kategoriaan.
  • Julkaise reseptisi 20.8. mennessä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Maukasta mustikkakesää toivottaa

Kinuskikissa