Helppojen mansikkaleivosten resepti on elänyt Kinuskien keittiöissä ja olen ilolla lukenut kommenteista erilaisista muunnelmista, joita olette siitä kehitelleet. Mustikkaversiosta ennätti ensimmäisenä mainitsemaan masterchef, kiitos sinulle tästä ideasta! Myös vadelmia on onnistuneesti kokeiltu ja uskallankin luvata, että tähän täytteeseen voi rohkeasti pyöräyttää mitkä tahansa kesän marjat. Ehkäpä myös Neiti Herukka tai Neiti Puolukka saa pian oman kakkunsa? Toivon, että jatkatte vinkittelyä niin minulle kuin toisillenne. Kuviakin on aina kiva katsella, joten käyttäkää hyväksenne Kinuskigalleria-välilehteä kommenttiboksin ohella.

Sokerin määrä kannattaa aina maistaa itse. Aloittaa voi yhdellä desilitralla ja lisätä lopuksi tarpeen mukaan. Mansikoissakin on todella paljon lajikekohtaisia eroja. Minä tein taannoisen mansikkaversion yhdellä desilitralla, mutta mustikkakakkuun laitoin sokeria puolet enemmän. Happamien marjojen kanssa tarvitaan varmasti vielä enemmän lisämakeutta.