06.01.2013   17 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Lapset,  Muut suolapalat

Nakki- ja lihapullakääröt


Vinkki: Tee kääröt jääkaappiin valmiiksi ja laita uuniin hetki ennen tarjoilua.

16 + 16 kappaletta

Pasteijat nakeista ja lihapullista

Taikina:
iso lehtitaikinalevy (600 g)

Täytteeksi:
16 prinssinakkia
n. 80 g pekonia
16 lihapullaa
ketsuppia


Kauli lehtitaikina 2 – 3 mm paksuksi levyksi. Ota levystä saman verran pieniä (halkaisija 8 cm) ja isoja (halkaisija 10 cm) ympyröitä, yhteensä ympyröitä tulee noin 32 kappaletta.

Kierrä prinssinakkien ympärille pekonia.

Laita nakki pienemmän ympyrän keskelle ja nipistä reunat vastakkaisilta sivuilta yhteen.

Nipistä päädyt kiertäen kiinni karkkipaperin tapaan.

Tee lihapullakääröt samaan tapaan isommista ympyröistä. Pursota lihapullan ympärille ketsuppia.

Paista kääröjä 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
2 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat