Vinkki: Tee kääröt jääkaappiin valmiiksi ja laita uuniin hetki ennen tarjoilua.

 

Pasteijat nakeista ja lihapullista

Taikina:
iso lehtitaikinalevy (600 g)

Täytteeksi:
16 prinssinakkia
n. 80 g pekonia
16 lihapullaa
ketsuppia


Kauli lehtitaikina 2 – 3 mm paksuksi levyksi. Ota levystä saman verran pieniä (halkaisija 8 cm) ja isoja (halkaisija 10 cm) ympyröitä, yhteensä ympyröitä tulee noin 32 kappaletta.

Kierrä prinssinakkien ympärille pekonia.

Laita nakki pienemmän ympyrän keskelle ja nipistä reunat vastakkaisilta sivuilta yhteen.

Nipistä päädyt kiertäen kiinni karkkipaperin tapaan.

Tee lihapullakääröt samaan tapaan isommista ympyröistä. Pursota lihapullan ympärille ketsuppia.

Paista kääröjä 200 asteessa noin 15 minuuttia.