28.10.2014   3 kommenttia

Muumi-tempaus käynnissä: osallistu kuvalla tai reseptillä


kinuskitempaus

Loppusyksyn harmautta piristämään tarvitaan hyväntuulinen leivonta-aihe ja mikä sen osuvampi kuin rakastetut satuhahmot Muumi-tarinoista. Tämä teema puhuttelee niin aikuisia kuin lapsia, poikia ja tyttöjä. Muumit ovat leimanneet tätä syksyä omassakin keittiössäni ja tempauksen kautta pääsemme näkemään toinen toistemme luomuksia.

Voit osallistua tempaukseen julkaisemalla reseptin omassa leipomossasi (kategoria ”Muumi-tempaus”) tai lisäämällä kuvan galleriaan (albumi ”Muumit”). Tässä vielä tarkemmat ohjeet:

  • Leivonnaisen tyypin voit valita itse, kunhan koristelussa on aiheena jokin Muumi-tarinoista tuttu hahmo (tai useampia hahmoja).
  • Osallistuminen Kinuskileipomon kautta: julkaise resepti kuvan kera omassa leipomossasi. Liitä se kategoriaan ”Muumi-tempaus” sekä johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan (Leivokset, Pikkuleivät, Suolaiset piirakat yms.).
  • Osallistuminen Kinuskigallerian kautta: lisää resepti gallerian albumiin ”Muumit”.
  • Useammallakin eri reseptillä/kuvalla osallistuminen on sallittua!
  • Osallistumisaikaa on 15.11. saakka.

Kolmelle mahtavimmalle reseptille tai kuvalle on luvassa Iloleipurin tuotepaketti, joka sisältää irtopohjavuoan, kaksi nuolijaa sekä Muumi-koristesabluunan.

muumipalkinto_iloleipuri3

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Odotan innoissani, mitä kaikkea tullaankaan näkemään! 🙂

Hauskoja leivontahetkiä toivottaa

Kinuskikissa