Sovella tästä lajitelma pikkusuolaisia illanistujaisiin tai valmista isompia pizzoja omaan herkutteluhetkeen. Pizzat voi täyttää etukäteen jääkaappiin ja paistaa vasta hetki ennen tarjoilua. Parhaimmillaan nämä ovat juuri uunista tulleina.
12.10.2009
Jos haluat lajitelman kaikkia kolme eri makua, varaa rullarieskalevyjä 5 kappaletta. Silloin saat yhteensä 45 pientä pizzapohjaa.
Jos haluat lajitelman kaikkia kolme eri makua, varaa rullarieskalevyjä 5 kappaletta. Silloin saat yhteensä 45 pientä pizzapohjaa.
Leikkaa rieskalevyt saksilla tai veitsellä 9 osaan (pyöreät reunat voi tasata pois).
YRTTI-TOMAATTI
Silppua rucola ja basilika ja yhdistä oliiviöljyn kanssa. Murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Levitä yrttiöljyä rieskoille. Ripottele päälle juustoraastetta. Leikkaa kirsikkatomaatit kolmeen osaan. Aseta jokaisen pizzan päälle kaksi tomaatinsiivua.
TULINEN MEETVURSTI
Sivele rieskoille ketsuppia ja laita päälle meetvurstiviipaleet. Hienonna punasipuli. Ripottele pizzoille punasipulisilppua, juustoraastetta ja chili-jauhetta. Aseta jokaisen pizzan päälle jalapenonsiivu.
KINKKU-ANANAS
Voitele rieskat margariinilla. Leikkaa palvikinkku sopivan kokoisiin paloihin ja laita yksi siivu jokaiselle rieskalle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Aseta päälle neljä ananaspalaa. Mausta pizzamausteella. Koristele paistamisen jälkeen persiljaruusukkeella.
Paista 200 asteessa 5–7 minuuttia. Ohutpohjaiset pizzat palavat helposti uunissa, joten ole tarkkana paistoajan kanssa.
Eilen iltapalaksi! 🙂 Voi kuulkaa että oli helppoa nopeaa ja superhyvää!!
Minä kun miellän tällaisen herkun enemmän lämmin voikkari linjastolle niin vierastin alkuun ajatusta rieskasta. Olemme sellaisia Reissumies-ruisleipä faneja, mutta kyllä kannatti kääntää ajatus perunarieskaan.
Tätä vanhaa reseptiä suosittelen kaikille! Meillä muokattiin senverran, että meetwursti vaihtui kinkkuun ja kalkkunaan, muuten noudatimme meetwursti kohdan ohjeita.
NAM! Vei kielen mennessään! 🙂
MINNA:
Suorakaiteenmuotoinen rullarieskahan on ihan kuin tätä varten tehty. Sitä seuraavalla kerralla. Kiitos vinkistä. 🙂
HELENA:
Kinuskikissa kiittää, papukaijamerkkejä ei saa koskaan liikaa! 🙂
Moi! Näitä täytyy ehdototmasti kokeilla. Fazerilla on suorakaiteen muotoinen rullarieska, joten ajattelin sitä käyttää, niin ei mene reunat hukkaan. Tein eilen lohileipää….korvasin vehnäjauhot spelttijauhoilla ja tillin ruohosipulilla. Tuli tosi hyviä…kiitos ohjeesta!
siis noita pizzoja piti kehua 10pistettä ja papukaijamerkki sun on kyllä saatava.Mistähän nää kunniamerkit haetaan Tarjalta ja Penalta kai ne kissat ja kilpparikin yhtyy kunniamerkkitoiveeseen;)))
helena: en ole, kun selvisi, ettei sitä voi käyttää kakun kuorruttamiseen vaan vain koristeisiin. Kannattaa kuitenkin tutustua, jos koristekäyttö kiinnostaa!
Ootko tutustunut tohon maitomassaan,,en oo kuullukkaan ?????
Kiitos kommenteista! 🙂
Sokeriperho: toki linkitys sopii! En muista, oletko jo jättänyt kommentin Blogilistan kohdalle. Jos et, niin teepä se nyt, niin lisään sinutkin listalleni.
tuli nälkä vaikka juuri söin. Olen kokonaisena käyttänyt tortilla pohjia pizzapohjina.
Korvan taakse laitetaan taas tämäkin herkullinen idea! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitti hurjasti mari-johanna! Kiva, että nostit vanhan reseptin esiin. 🙂