17.12.2008   18 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Konvehdit ja makeiset,  Ystävänpäivä
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Marmoroidut konvehdit


Sulata ja temperoi kahta eriväristä suklaata suunnilleen saman verran. Laita suklaat samaan astiaan ja sekoita niitä jonkin verran toisiinsa. Lusikoi muotteihin. Heiluta konvehtivuokaa kovaa alustaa vasten, jotta suklaan pinta tasoittuu ja ilmakuplat hajoavat. Koveta jääkaapissa. Kumoa konvehtivuoka leivinpaperin päälle ja kopsauta konvehdit irti muoteista.

Kaunis marmoripinta tulee parhaiten esiin pinta-alaltaan isommissa konvehdeissa. Tässä käytössä jättikokoiset sydänmuotit. Sydämen koko on n. 4 x 5 cm, joten yksi muotti vastaa paria normaalikokoista konvehtia.

Yksi onnistunut makuyhdistelmä marmoroiduissa konvehdeissa on makea valkosuklaa yhdessä happamamman tumman suklaan kanssa. Myös keskinäinen sävyero on riittävän voimakas. Valkosuklaata värjäämälläkin syntyisi hauskoja konvehteja. Tällöin toinen suklaa voisi olla edelleen tumma suklaa tai sitten konvehti voisi olla kokonaan valkosuklaata, mutta toinen puolikas värjätty vaikka siniseksi tai vaaleanpunaiseksi.

Jokaisesta konvehdista tulee oma yksilönsä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
2 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat