2.5.2013
Suklaan ja salmiakin ystäville vinkki tällaisesta suklaasta, jonka minä löysin viime viikolla kaupasta ”uutuutena”, vaikka se onkin ollut markkinoilla Maraboun nettisivujen mukaan toista vuotta. Itse en ole salmiakin ylin ystävä, mutta suklaaseen yhdistettynä maku oli minun makuuni lakritsainen. Makusuklaista saa tehtyä helppoja täytekakun täytteitä. Tässä pikaohje normaalikokoisen täytekakun kahteen väliin:
Sulata 300 g ”makusuklaata” mikrossa miedolla lämmöllä. Vatkaa 4 dl vispikermaa vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon suklaasula.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1823 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kiitos mainoksesta, ostin tätä minäkin. Hyvää oli:)