15.06.2015   Ei kommentteja

Makuhaaste Kinuskeille: kehittele resepti hunajamausteista


makuhaaste-sam

Kesä, mehiläiset ja hunaja! Siinä inspiraatiota seuraavaan reseptihaasteeseen. Tässä kilpailussa leivonnaisia maustetaan inkiväärin ja chilin makuisella hunajalla. Mitä kesäisiä herkkuja – suolaista tai makeaa – näistä hunajamausteista voisikaan kehitellä? Teema saa näkyä myös leivonnaisten koristelussa, mutta maku toki ratkaisee. Hunajainen SAM lahjoittaa kaikille osallistujille purnukat maustettua hunajaa maisteltavaksi ja reseptien raaka-aineiksi.

Tämä kilpailu on suunnattu Kultakinuskeille (Kultakinuskeista löydät infoa sivulta Kinuski-jäsenyys). Tuotelähetyksiä on tarjolla 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Ihanimmat hunajareseptit palkitaan Hunajainen SAMin tuotepaketeilla (3 kpl), joihin kuuluu hunajan lisäksi Ivana Helsinki Dear -ensiapulaukut. Lisäksi jaossa on Boschin sähkövatkain (malli MFQ4020).

aromihunaja-haaste-palkinnot
hunajapalkinto

Ohjeet

Vaihe 1: Ilmoittautuminen

Hunajainen SAM tarjoaa kilpailuun osallistujille tuotteet SAM hunaja & chili ja SAM hunaja ja inkivääri. Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen apukissa_osoite. Ilmoita LEIPOMOSI NIMI ja POSTITUSOSOITTEESI (nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka). Huom! Tuotteita on tarjolla vain rajoitettu määrä, minkä vuoksi ilmoittautuminen on sitova: vastaanottamalla tuotteet sitoudut samalla osallistumiseen. Ilmoittautumisia pyydetään mielellään 22.6. mennessä, jotta paketit saadaan matkaan ennen heinäkuun lomasesonkia.

Vaihe 2: Osallistuminen

  • Tehtävänä on laatia suolainen tai makea leivonnainen jompaa kumpaa tai molempia hunajatuotteita hyödyntäen.
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Hunajamauste-haaste” ja ”Yhteistyöreseptit”. Liitä resepti ainakin yhteen muuhunkin leivonnaistasi kuvaavaan kategoriaan (Pikkuleivät, Makeat piirakat yms.).
  • Kuluttajasuojalaki edellyttää, että jos reseptiä varten on saatu ilmaisnäytteitä, tämä on mainittava reseptissä. Voit kertoa tästä sanallisesti reseptin alussa tai lisätä loppuun seuraavan koodin (hakasulkeiden kanssa!): hunajainen-tag. Tämän paikalla julkaistussa reseptissä näytetään yhteistyössä-otsikko logon kera.
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 20.7. mennessä.

Voittajareseptit ja kuvat julkaistaan myös Hunajainen SAMin nettisivuilla tekijätietojen kera. *Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Kesäisin hunajaterveisin

Kinuskikissa