Rakastettu mexican-herkku makeana versiona tarkoittaa toffeekaramellin makuista ohutta kuorta, jonka sisällä on erilaisia, kuitenkin hyvin yhteen sopivia aineksia. Ajatus polveili monen mutkan kautta ennen kuin ideasta oli jalostunut julkaisukelpoinen resepti. Läpimurto tapahtui, kun Kinuskileipomoissa silmiini osui Maitomarsun valmistamat brandy snapsit. Tuo hennon pitsimäinen rakenne, joka taipuu lämpimänä, mutta kovettuu jäähtyessään, tuntui olevan vastaus kuorien toteutusta koskevaan pulmaani.

Kuorien maku muistuttaa Daim-patukan sisusta. Rakenne on rapsahteleva. Kuoret ovat ohuesta rakenteestaan huolimatta melko kestäviä, tosin reunaosia on syytä käsitellä varoen.

Makeat tacot kannattaa nauttia esikuviensa tapaan. Täytä kuoret hetki ennen tarjoilua tai mielellään syömisen yhteydessä. Näidenkin tacojen nautiskelusta voi siis tehdä sosiaalisen tapahtuman: laita tarjolle kaikkia aineksia hedelmistä marjoihin ja päälle ripoteltaviin rouheisiin. Näistä jokainen voi koota mieleisensä version.

Syödessä kuori voi osittain murtua, joten hienoille kutsuille tekisin nämä pienemmässä ja helpommin syötävässä koossa. 13 kappaleen annos perustuu isoihin, aitojen tacojen kokoisiin kuoriin. Annoksesta voisi yhtä hyvin tehdä tuplamäärän puolet pienempiä tacoja. Niitä jaksaisi maistella useamman.