Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Lyytin leivontamaraton: Kinuskikissa-kirja kannesta kanteen

15.11.2012

Sain vähän aikaa sitten vinkin tästä blogista, jonka pitäjän, Lyytin, kunnianhimoisena tavoitteena on leipoa läpi koko Kinuskikissa leipoo -kirja. Navettakissa leipoo -nimen saanut urakka on alkanut täytekakuista. Lyyti on siis leiponut, kuvannut ja arvioinut kaikki kirjan täytekakut. Ja myös valinnut suosikkinsa. 🙂 Käypä lukaisemassa täältä:

Navettakissa leipoo, osa I

Onnea Lyytille jatkoleipomuksiin!

Kommentit (1)

Kinuskiemo
16.11.2012 22:28

Hei Lyyti! Oletpa ottanut itsellesi urakan, Kinuskikissa leipoo –kirja kannesta kanteen! Ei turhan vaatimaton haaste ollenkaan ;-). Ja hienoa meille Kinuskeille, että päästit meidät kurkkaamaan keittiöösi ja katselemaan jo valmistuneita leivonnaisiasi.

Osaat kertoa hauskasti ja tuoda hyvää tuulta mukanasi. Samalla laitat leipomisen oikeisiin mittasuhteisiin. Ei maailma kaadu, jos kakun ulkonäkö ei ole täysin tip-top. On paljon enemmän ok, jos maku on kohdillaan.

Jännityksellä odotellaan Navettakissa leipoo –jatko-osaa (-osia). Toivottavasti huumori ja iloinen tunnelma sävyttävät leivontamaratonia edelleen. Hyvää marraskuuta ja joulun odotusta sinulle. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa