Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Loistavaa uuden vuoden alkua!

6.1.2019

Joulun jälkeiset viikot ovat kuluneet herkkuja sulatellessa ja viime vuoden ahkeroinnista levätessä. Ja tietenkin lasten kanssa lomaillessa! Tällaiset lyhyemmät lomapätkät ovat minulle kaikkein toimivin tapa rentoutua: niille on helpompi siirtyä ja niiltä on sujuvampaa palata. 🙂

Nyt voi alkaa uuden vuoden suunnittelu! Tammikuussa mieleni tekee raikkaita makuja, ehkä hieman kevennetyllä otteella, sillä jouluherkkujen sulattelu on vielä käynnissä. Uusi vuosi kannustaa myös ajattelua kokeilevampaan suuntaan. Vaikka puhunkin aina perinteiden puolesta, on myös tärkeää ammentaa inspiraatiota muista kulttuureista ja eksoottisista mauista. Se virkistää mieltä!

Vuoden vaihtuessa haluan pysähtyä miettimään omaa tekemistäni – missä mennään ja mikä on suunta tänä vuonna. Pohdintojeni keskiössä on Kinuskiyhteisö, jossa mukana olemisen tavat ovat vuosien varrella eläneet ja on tärkeää pysyä ajan hermolla. Miten yhteisöllisyys toteutuu vuonna 2019 ja miten voin olla tukemassa sen kehittymistä? Mikäli teillä on toiveita tähän liittyen, älkää epäröikö laittaa minulle viestiä!

Iloista vuoden alkua toivotellen
Kinuskikissa

Kommentit (1)

soja
Kinuskileipomo soja
7.1.2019 21:48

Ihana loma täälläkin takana, ja Ihana arki alkanut. Onneksi meillä on juhlia tammikuussakin, saa jatkaa keittiötouhuja =)

Raikkaita makuja ja sopivasti tuhtia purtavaa keväthangille odotellessa!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa