Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Lohisydämet

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Lohisydämet

3.8.2008

lohisydamet1.jpg

lohisydamet2.jpg

Helpot ja herkulliset lohisuupalat syntyvät valmiista ruisperunataikinasta ja lohitahnasta. Sydänkuviot voi paistaa jo edellisenä päivänä ja säilyttää yön yli muovipussissa huoneenlämmössä. Lohitahnapursotukset voi tehdä jo tarjoilupäivän aamuna ja laittaa cocktail-palat jääkaappiin odottamaan kahvipöytään nostamista. Pursotuksen sijaan tahnan voi nostaa myös teelusikalla nokareena ruistaikinan päälle.

Reseptissä on mukaeltu Yhteishyvän Ruokamaailma-liitteessä ollutta ohjetta.

 

Lohi-cocktail-palat

Taikina:
1 pkt (400 g) valmista ruisperunataikinaa (pakaste)

Täyte:

150 g kylmäsavulohisiivuja
2 rkl silputtua tilliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tl sitruunamehua (tiiviste tai oikeasta sitruunasta puristettu)
1 tl kermaa tai maitoa

Sulata pakastetaikina. Kauli se noin vajaan ½ cm paksuiseksi levyksi. Ota kuvioita sydänmuotilla. (Huom: muotin kokoa valitessasi huomioi, että kuviot eivät leviä uunissa lainkaan, pikemminkin menevät hieman kasaan.) Paista 200 asteessa 8 – 10 min.

Hienonna lohi ja tilli. Yhdistä kaikki täytteen ainekset tasaiseksi massaksi. Voit myös hyödyntää tässä monitoimikonetta. Pursota tahnaa tähtityllalla (esim. Städter 14 mm) sydänkuvioiden päälle. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.

lohisydamet_vaihe1.jpg

lohisydamet_vaihe2.jpg

lohisydamet_vaihe3.jpg

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 60 kappaletta 10

Avainsanat

Retkieväs

Ainesosat

KalaTäysjyvä/ruis

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (10)

Kinuskiemo1.4.2011 19:17

 

KINUSKIKARPALO:
Jos kurkistat tuohon kommenttisi alapuolelle, niin vastaus taitaa luurata  siellä.  🙂

kinuskikarpalo1.4.2011 15:14

säilyykö nämä hyvinä jos ne valmistaa jo päivää ennen tarjoilua..siis sydämmet ja täytteen?

Kinuskikissa23.4.2010 15:54

utelias: jos haluaa tehdä varman päälle, niin tekee mössön ja paistaa sydämet edellispäivänä ja pursottaa vasta tarjoilupäivänä.

utelias19.4.2010 13:22

Heippa!

Säilyykö nämä hyvinä, jos pursotukset tekee jo edellisenä iltana?

Kinuskikissa11.1.2010 12:53

Kiitti MariH!

MariH10.1.2010 17:03

Nams! Nämä olivat oikein hyviä ja tosi helppoja tehdä.

Kinuskikissa16.8.2008 22:18

Kiitti Eija ja Pia!

Teija: jaa-a, korvaamalla lohen vaikka aurinkokuivatuilla tomaateilla?

Teija15.8.2008 23:57

Hei!
Nämä sinun sivut ovat aivan ihanat! Ei voi kuin ihailla, miten joku on noin taitava:) Miten noista lohisydämistä saisi kasvisversion?

Pia4.8.2008 10:50

Kivat pikkuiset suolapalat!!

Ihania leipomuksia olet myös koko kesän jaksanut tehdä -> minä olen kirjaimellisesti ottanut loman kannalta kesän, mutta josko nyt jaksaisin alkamaan jälleen ahertamaan =D

SweetCake Eija3.8.2008 23:43

Hieno idea ja upea toteutus =)

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Lohisydämet

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Lohisydämet

3.8.2008

lohisydamet1.jpg

lohisydamet2.jpg

Helpot ja herkulliset lohisuupalat syntyvät valmiista ruisperunataikinasta ja lohitahnasta. Sydänkuviot voi paistaa jo edellisenä päivänä ja säilyttää yön yli muovipussissa huoneenlämmössä. Lohitahnapursotukset voi tehdä jo tarjoilupäivän aamuna ja laittaa cocktail-palat jääkaappiin odottamaan kahvipöytään nostamista. Pursotuksen sijaan tahnan voi nostaa myös teelusikalla nokareena ruistaikinan päälle.

Reseptissä on mukaeltu Yhteishyvän Ruokamaailma-liitteessä ollutta ohjetta.

 

Lohi-cocktail-palat

Taikina:
1 pkt (400 g) valmista ruisperunataikinaa (pakaste)

Täyte:

150 g kylmäsavulohisiivuja
2 rkl silputtua tilliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 tl sitruunamehua (tiiviste tai oikeasta sitruunasta puristettu)
1 tl kermaa tai maitoa

Sulata pakastetaikina. Kauli se noin vajaan ½ cm paksuiseksi levyksi. Ota kuvioita sydänmuotilla. (Huom: muotin kokoa valitessasi huomioi, että kuviot eivät leviä uunissa lainkaan, pikemminkin menevät hieman kasaan.) Paista 200 asteessa 8 – 10 min.

Hienonna lohi ja tilli. Yhdistä kaikki täytteen ainekset tasaiseksi massaksi. Voit myös hyödyntää tässä monitoimikonetta. Pursota tahnaa tähtityllalla (esim. Städter 14 mm) sydänkuvioiden päälle. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.

lohisydamet_vaihe1.jpg

lohisydamet_vaihe2.jpg

lohisydamet_vaihe3.jpg

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 60 kappaletta 10

Avainsanat

Retkieväs

Ainesosat

KalaTäysjyvä/ruis

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (10)

Kinuskiemo1.4.2011 19:17

 

KINUSKIKARPALO:
Jos kurkistat tuohon kommenttisi alapuolelle, niin vastaus taitaa luurata  siellä.  🙂

kinuskikarpalo1.4.2011 15:14

säilyykö nämä hyvinä jos ne valmistaa jo päivää ennen tarjoilua..siis sydämmet ja täytteen?

Kinuskikissa23.4.2010 15:54

utelias: jos haluaa tehdä varman päälle, niin tekee mössön ja paistaa sydämet edellispäivänä ja pursottaa vasta tarjoilupäivänä.

utelias19.4.2010 13:22

Heippa!

Säilyykö nämä hyvinä, jos pursotukset tekee jo edellisenä iltana?

Kinuskikissa11.1.2010 12:53

Kiitti MariH!

MariH10.1.2010 17:03

Nams! Nämä olivat oikein hyviä ja tosi helppoja tehdä.

Kinuskikissa16.8.2008 22:18

Kiitti Eija ja Pia!

Teija: jaa-a, korvaamalla lohen vaikka aurinkokuivatuilla tomaateilla?

Teija15.8.2008 23:57

Hei!
Nämä sinun sivut ovat aivan ihanat! Ei voi kuin ihailla, miten joku on noin taitava:) Miten noista lohisydämistä saisi kasvisversion?

Pia4.8.2008 10:50

Kivat pikkuiset suolapalat!!

Ihania leipomuksia olet myös koko kesän jaksanut tehdä -> minä olen kirjaimellisesti ottanut loman kannalta kesän, mutta josko nyt jaksaisin alkamaan jälleen ahertamaan =D

SweetCake Eija3.8.2008 23:43

Hieno idea ja upea toteutus =)

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa