19.5.2013
siivilä
siivilä
Pese (ja tarvittaessa kuori) perunat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kypsennä perunakuutiot kiehuvassa vedessä 5 – 10 minuuttia.
Huuhtele ja jäähdytä siivilässä kylmällä vedellä.
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi.
Sekoita oliiviöljy sinapin joukkoon pienissä erissä.
Lisää balsamiviinietikka, suola ja mustapippuri.
Yhdistä peruna- ja sipulikuutiot sekä sinappikastike.
Leikkaa leivät kahtia. Voitele ja laita päälle lohiviipaleita.
Purista päälle sitruunamehua ja rouhi valkopippuria.
Laita reilu lusikallinen perunatäytettä jokaiselle leivälle.
Koristele tillinoksilla.
Perunatäytteen ehdin jo testata. Kivasti perunat maustuivat. Oli herkullista pelkän jälkiuuniviipaleenkin päällä. Näitä teen yhdeksi suolaiseksi tarjottavaksi, kun kohdakkoin on kutsuilla oltava myös iltapalaa tarjolla.
No tuo vaikuttaa houkuttelevalta noiden perunoiden kanssa. Kiinnostavasti maustettu perunasalaatti on varmasti maukasta ja tekee leivistä ruokaisempia. Tässä nyt on tulossa monenlaista kohdakkoin, joten kokeiluun menee.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
kiva kuulla doora että maistuu ilman lohtakin, just tuossa itse mietin, että toimisko toi ihan salaattina, vai just tolleen leivän kaa tarjoiltuna? kun aattelin että jos on kala-allergikkoja, niin jos vaan tylysti jättäs koko kalan pois… ja olis säilyvyyskin parempi