lohileivat

Vähän aikaa sitten Kinuskikissalta toivottiin ”fiinimpiä” herkkuja. Kauniissa ja laadukkaista raaka-aineista valmistetuissa leipäsissä on ripaus ylellisyyttä. Lohileivät ei suinkaan ole uusi juttu, päin vastoin ne ovat klassikko. Niitä tapasi äitikin lapsuudessani tarjoilla, kun meille tuli vieraita. Maistuivat aina kaikille. Remouladekastike antaa leipäsille maukasta lisäpotkua. Kelpaavat niin kahvipöytään kuin alkupalaksi! Leipien paahtaminen ei ole välttämätöntä, mutta itse tykkään, että leipä rapisee suussa. Myös tumma leipä tai vaikkapa saaristolaisleipä sopisi hyvin lohen alle.

Paremmat lohileivät

Ainekset:
6 vehnäpaahtoleipäviipaletta
200 g Chipsters Remouladekastiketta
1 ruukku salaattia
150 g Chipsters Ruodottomat Kylmäsavulohifileeviipaleita
sitruunamehua
valkopippuria
tilliä


Paahda leivät paahtimessa. Anna jäähtyä. Levitä leiville reilu kerros Remouladekastiketta. Laita päälle muutama salaatinlehti. Taittele kylmäsavulohiviipaleet ruusukkeiksi ja laita pari ruusuketta jokaisen leivän päälle. Pirskottele pinnalle sitruunamehua ja rouhi valkopippuria. Koristele tillinoksilla.

Yhteistyössä Chipsters

chipsters