13.11.2008   9 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat

Lohi-piparjuurileivät


Kylmäsavulohesta syntyy monenlaisia herkullisia leipiä. Itselleni mieluisin variaatio on ehkä tämä piparjuurituorejuustolla maustettu. Ruisleipäkin on maukas vaihtoehto tuorejuuston alle. Nyt käytin esipaistettuja patonkeja. Ne ovat pienikokoisempia, joten niitä kului kaksi kappaletta. Tavallisille pitkille patongeille arvioisin menekiksi yhdestä puoleentoista patongin paksuudesta riippuen.

Lohi-cocktail-palat

Pohja:
1 – 2 vaaleaa patonkia
1 rasia (125 g) piparjuurituorejuustoa (Cantadou) tai voita

Päälle:
½ ruukkua jääsalaattia
200 g kylmäsavulohisiivuja
sitruunamehua
valkopippuria

Koristeluun:
rucolaa, tilliä, kapriksia, sitruunan siivuja yms.


Leikkaa patongit vinottain 2 cm paksuiksi siivuiksi. Levitä leiville paksu kerros piparjuurituorejuustoa. Laita päälle salaatinlehti ja pala kylmäsavulohisiivua. Purista lohen päälle sitruunamehua ja rouhi mausteeksi valkopippuria. Koristele vaikkapa rucolalla, tillillä, sitruunan siivuilla ja/tai kapriksilla.


Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin kesäarvonta



Nordic Waren kullanhohtoinen Jubilee Loaf -vuoka edustaa uusinta muotoilua ja on yksi Kinuskikissan Toivepuodin tähtituotteista. Osallistu Toivepuodin kesäarvontaan ja voit voittaa vuoan itsellesi.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat