Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Lisää reseptejä blogiin

18.7.2013

kesakissa

Kesäinen moikkaus kaikille!

Kinuskikissan kesälaitumella vietetään tänään sadepäivää, joten nyt on sopiva hetki infota teitä blogin uusista tuulahduksista. Osa Kinuskikissan työtä on jo pitkään ollut tehdä reseptejä myös blogin ulkopuolisille tahoille. Monesti on kuitenkin harmittanut, että hyvät reseptit eivät ole päässeet oman sivuston lukijoiden käyttöön. Siksi olenkin sopinut kumppaneiden kanssa, että jatkossa voin julkaista näitä reseptejä myös Kinuskikissa-sivustolla.

Jos siis näette täällä silloin tällöin muualla julkaistuja reseptejäni ja kuviani, on syy tässä. Selvyyden vuoksi näiden reseptien loppuun kirjaan ylös, kenelle ne on tehty.

Kinuskiemo keräsi eilen metsästä hienon mustikkasaaliin, josta tehtiin jo yksi piirakka. Tänään tehdään toinen ja viikonloppuna on tarkoitus kokeilla vielä mansikkaleivoksia mustikkakakkuversiona. Eli mustikkaisia ohjeita on luvassa lähiaikoina!

Kinuskikissa

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa