Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Leipovan assistentin eli Apukissan paikka auki

7.1.2017

kissat

Kinuskikissa hakee toimeliasta Apukissaa osa-aikaiseen leipovan assistentin työhön. Freelancer-assarin työ pitää sisällään leipomisessa avustamista, kaupassa käyntiä, tiskaamista ja muita ”tukitoimintoja” Kinuskikissan luona pääkaupunkiseudulla. Työaika on kaksi viiden tunnin päivää viikossa klo 11-16 välillä (mieluiten ti ja to). Tehtävässä aloittaminen tapahtuu joustavasti esimerkiksi helmikuun aikana.

Apukissalta odotan:
– Hyvät perustiedot ja -taidot leivonnasta. Koulutusta ei tarvita, mutta oman harrastuneisuuden kautta syntynyt kokemus on välttämätöntä.
– Kärsivällisyyttä – välillä samaa reseptiä on hiottava viisikin kertaa peräkkäin.
– Tarkkuutta ja huolellisuutta – sinnepäin-meininki ei sovellu reseptien parissa työskentelyyn.
– Positiivista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta.
– Hyvä oikeinkirjoitustaito on eduksi, sillä tehtävään sisältyy myös tekstin tuottamista ja oikolukemista.

Hakijan kannalta plussaa:
– Joustavuus työpäivien suhteen: toisinaan saattaa olla tarvetta kolmellekin työpäivälle, kesäaikaan taas työtä on vähemmän.
– Olisi mukavaa, jos Kinuskiyhteisö on sinulle entuudestaan tuttu ja tuntisit Kinuskikissan tyylin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 22.1. mennessä osoitteeseen kinuskikissa_osoite. Kuvaile hakemuksessa osaamisestasi, koulutus/työtaustastasi ja siitä, miksi soveltuisit tehtävään. Voit mielellään liittää hakemukseen videon, jossa kerrot itsestäsi. Toivon, että ilmoitat hakemuksessa myös palkkiotoiveesi.

Iloisin talvisin tervehdyksin

Kinuskikissa

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa