4.12.2013
150 g | margariinia | |
2,5 dl | sokeria | |
2 | munaa | |
4-5 dl | vehnäjauhoja | |
2 tl | leivinjauhetta | |
1 tl | soodaa | |
1 tl | suolaa | |
1tl | kardemummaa | |
2 tl | kanelia | |
3 banaania | ||
1. Vaahdota sokeri ja margariini.2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään. 4. Murskaa banaanit haarukalla. 5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta. Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min. Joskus lisään taikinaan vielä tummaa suklaatamuruina, se antaa lisämakua kakkuun. Jos haluat voit laittaa kakun päälle helponkuorrutuksen, joka kruunaa tämän herkun; Kuorrutukseen 25-30gr voita , 1,5dl tomusokeria , 1tl vanilliinisokeria , 100-150gr tuorejuustoa. Kaikki sekaisin ja kakun päälle. Ja päälle vielä vähän koristeita maun mukaan |
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
kiva että pidit soja