11.12.2018
noin 15 kpl: tta
Käytin ikean muffinivuokia.
Taikina:
125 g huoneenlämpöistä margariinia (laktoositon)
3 dl sokeria
2 kananmunaa
2 tl butter vanilla uutetta (Lorainen)
3 dl erikoisvehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
ripaus suolaa
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl kuohukermaa (laktoositon)
Tuoreita vadelmia ja valkosuklaata.
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
2. Lisää munat yksitelle, välissä nopea vatkaus ettei juoksetu. Jos juoksettuu, lisää pieni määrä jauhoja munien välissä.
3. Laita kuivat aineet omaan kulhoon, sekoita ja siivilöi puolet massan sekaan, vatkaa sekaisin.
4. Lisää kerma, vatkaa sekaisin.
5. Lisää vanilla butter maku, vatkaa sekaisin.
6. Lisää loput jauhot, vatkaa sekaisin.
7. Laita massa pursotin pussiin ja pursota pieni määrä vuokiin.
8. Laita valkosuklaa pala jokaiseen.
9. Pursota massaa vähän lisää niin että suklaa peittyy.
10. Laita yksi vadelma jokaiseen.
11. Lisää lopuksi massaa päällimmäiseksi myös. Pitäisi riittää 12-15 muffiniin.
Paista uunissan keskitasolla 175 asteessa 20-25 min. Kunnes väri on kullan vaalea.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Sepä se,töihin ei jäänyt yhtään. 😂