2.2.2017
Keksipohja:
1 pkt kaurakeksejä
50 g voita
Täyte:
600 g tuorejuustoa
4 dl kermaa
2 tl vanilja-aromia
200 g sulatettua valkosuklaata
200 g sulatettua tummaa suklaata
1-2 dl tomusokeria maun mukaan
1. Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita keskenään ja painele vuuan pohjalle.
2. Sulata suklaat vesihauteessa erillisissä kulhoissa
3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri ja vanilja-aromi.
4. Jaa seos kahteen eri kulhoon.
5. Lisää toiseen sulatettu valkosuklaa ja toiseen sulatettu tummasuklaa.
6. Kaada joko vuorotelle keksipohjan päälle tai ensin toinen ja sitten toinen.
7. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa.
8. Käy reunat läpi ennen irtoreunan irroitusta. Kakku käyttäytyy eri tavalla ilman liivatetta mutta minusta koostumus paljon pehmeämpi. Tuorejuusto ja sulkaa jähmettää kakkua riittävästi. Tämä oli tällainen oma kokeilu ja hyvää tuli! 🙂
Koristelu on sulatettua voita ja suklaata pursotettuna kiemuroiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Oli kyllä ihmeen kevyen makuinen,ei yhtään tunkkainen ja erittäin pehmeä koostumus. 🙂