23.10.2018
Pohja:
360 g (5.5dl) Vehnäjauhoja
370g (4.4dl) Sokeria
1 tl Suolaa
1.5 tl Leivinjauhetta
1 muna
2tl vanilja-aromia
3 dl Maitoa
70 g Leivontamargariinia sulatettuna
1 dl Mustikoita
1 dl Vadelmia
100 g Valkosuklaata rouhittuna
Kuorrutus:
50 g Leivontamarg.
300 g (5dl)Tomusokeria siivilöitynä
125 g maustamaton eila tuorejuustoa
Tee näin:
1. Lämmitä uuni 170 asteeseen.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
3. Sekoita maito,muna ja vanilja toisessa kulhossa. Kaada jauhoseokseen samalla vatkaten.
4. Sekoita tasaiseksi ja vatkaa sekaan voisula kunnes se on juuri ja juuri sekoittunut sekaan.
5. Lisää marjat ja suklaa käännellen takinaan.
6. Jaa kolmeen vuokaan ja paista 40-45min toiseksi alimmalla tasolla.
Kuorrutus jäähtyneisiin kakkuihin.
Vatkaa sekaisin huoneen lämpöinen margariini ja siivilöity tomusokeri. Vatkaa sekaan kylmä tuorejuusto ja vatkaa n. 5min kunnes seos on kuohkeaa. Älä vatkaa liikaa,muuten voi juoksettua tai mennä löysäksi.
Kakut ennen kuorrutusta.
Kotiin jäi vähän hempukampi kakku. Aika kiva kun tekee kolme niin voi kaikki koristella erilailla. 😍
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Töissä ne tuumas ettei noita uskalla syödä😂