2.2.2017
Kakkupohja:
100 g voita
3 dl sokeria
2 munaa
0,5 tl vanilja-aromia
reilu desi kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2,5 dl jauhoja
1,5 dl kermaa tai punaista maitoa
1. Kuumenna uuni 170 asteeseen.
2. Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksi kerrallaan.
3. Vatkaa sekaan vanilja, kaakao, leivinjauhe ja suola.
4. Lisää puolet jauhoista, puolet nesteestä ja loput jauhot ja nesteet sekoittaen joka välissä.
5. Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista kunnes tikulla jää muruja kun koittaa keskeltä kakkua. Silloin kakku jää meheväksi. Riippuen uunista 30-45 min.
Täyte on kinuskiemon kinuskikermaa ja tuoreita vadelmia.
Tästä voi tehdä monta erilaista koristelua myös. tässä pari. 🙂
Kuorrutettu sacherkakku suklaakuorrutteella ja koristeltu valkosuklaa laku pallolla, susu paloilla, maxi patukoilla, maitosuklaa kekseillä, valkosuklaa raastettuna, mars patukkaa ja kinuskikermaa reunassa.
Sisällä myös kinuskia ja vadelmaa. Kuorrutettu samalla kuin sacher kakku ja koristeltu kinuskikermalla sekä mansikoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nyt on reseptejä laitettu tälle päivälle. Täytyy etsiä loppuihin ohjeet vielä. 🙂