11.2.2018
Perinteistä pulla taikinaa:
5 dl punaista maitoa
Puolikas hiiva
1,5 dl sokeria
2 rkl jauhettua kaardemummaa
175 g voita sulatettuna
Jauhoja laitoin tuntuman mukaan.
1. Lämmitä maito ja liuota hiiva sekaan.
2. Lisää sokeri ja kaardemumma.
3. Ala lisäänään jauhoja pikkuhiljaa kunnes taikina vähän jää vielä sormiin.
4. Lisää kädenlämpöinen sula voi ja anna nousta kolminkertaiseksi lämpimässä.
Paista 200 asteessa 15-18min. Omat pullat aina turpoaa tosi paljon ja niistä tulee suuria,kahvila kokoisia.😁
Täyte:
Vadelmamarmeladia
1 prk kermaa
100g rahkaa
Tomusokeria maun mukaan
Vaniljkreemijauhetta sen verran että.on jämäkkä pursottaa
1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi,lisää rahka.
2. Lisää sokeria kunnes maku on sopiva.
3. Lisää kreemijauhe.
4. Täytä pursottimeen n. 2/3 osaa. Pursota marmeladin päälle.
5. Värjää loppu vaaleanpunaiseksi ruusuja varten.
Koristele kannet.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Odotan kyllä innolla kakkujen koristelua!😍😘 on superkeksintö. 😊