14.10.2018
1 fazerin rouhepatonki
Täytteet kuvasta ylhäältä alas:
1. Brie-hunaja-granaattiomena
2. Brie-mustaherukkahyytelö
3. Tillitahna-lämminsavulohi
4. Tomaatti-basilika
5. Aioli-prosciutto
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Siivuta yksi fazerin tuore rouhepatonki uunipellille. Voitele molemmin puoli siivut voisula-oliiviöljyseoksella. Paista 5-10min kunnes on saaneet väriä. Laita brie heti kuumille siivuille, muuten saavat jäähtyä ennen muiden täytteiden laittoa.
Ostin lidlin brien joka on erittäin hyvää ja edullinen. Käytin juoksevaa hunajaa, merkillä ei väliä. Päälle koristeeksi granaattiomenan siemeniä.
Toisessa on brietä ja itsetehtyä mustaherukkahyytelöä mutta voi käyttää myös valmista.
Tillitahna:
puolikas lidlin iso purkku ranskankermaa
puolikas philadelphia tuorejuusto paketti maustamaton (toinen puolikas molemmista menee tomaattitahnaan.
suolaa ja pippuria maun mukaan ja laitoin vielä sipuli jauhetta.
1 tl kuivattua tilliä
lämminsavulohta pala
tuoretta tilliä koristeeksi
Tomaattitahna:
sama pohja kuin tillitahnassa mutta tillin tilalle aurinkokuivattua tomaatti tahnaa puoli purkkia.
päälle tuoretta tomaattia ja tuoretta basilikaa
Prociutto ja aioli:
Lidlin valkosipuli aiolia
pieni siivu prociuttoa
tuoretta basilikaa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Itse tykkään väkertää mutta aina ei jaksa itse leipoa. 😅 mutta kyllä näihinkin saa aikaa menemään. Täytyy kehitellä vielä jotain tuosta kiknernetahnasta mikä jäi yli. 😁