Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Vattupiirakka

Rapeat crostinit

14.10.2018

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20181013_171926_600x600.jpg

Halusin tehdä jotain pientä luksusta välillä hääjuhlien jälkeen innoittamana,tapaksia/alkupaloja/illanistujaisherkkuja.

1 fazerin rouhepatonki

Täytteet kuvasta ylhäältä alas:

1. Brie-hunaja-granaattiomena

2. Brie-mustaherukkahyytelö

3. Tillitahna-lämminsavulohi

4. Tomaatti-basilika

5. Aioli-prosciutto

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Siivuta yksi fazerin tuore rouhepatonki uunipellille. Voitele molemmin puoli siivut voisula-oliiviöljyseoksella. Paista 5-10min kunnes on saaneet väriä. Laita brie heti kuumille siivuille, muuten saavat jäähtyä ennen muiden täytteiden laittoa.

Ostin lidlin brien joka on erittäin hyvää ja edullinen. Käytin juoksevaa hunajaa, merkillä ei väliä. Päälle koristeeksi granaattiomenan siemeniä.

Toisessa on brietä ja itsetehtyä mustaherukkahyytelöä mutta voi käyttää myös valmista.

Tillitahna:

puolikas lidlin iso purkku ranskankermaa
puolikas philadelphia tuorejuusto paketti maustamaton (toinen puolikas molemmista menee tomaattitahnaan.
suolaa ja pippuria maun mukaan ja laitoin vielä sipuli jauhetta.
1 tl kuivattua tilliä
lämminsavulohta pala
tuoretta tilliä koristeeksi

Tomaattitahna:

sama pohja kuin tillitahnassa mutta tillin tilalle aurinkokuivattua tomaatti tahnaa puoli purkkia.
päälle tuoretta tomaattia ja tuoretta basilikaa

Prociutto ja aioli:

Lidlin valkosipuli aiolia
pieni siivu prociuttoa
tuoretta basilikaa

Kategoriat

Makuja maailmaltaMuut suolapalatRippijuhlatSyntymäpäivätTeemajuhlatVappu

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190517_093040_400x400.jpgVattupiirakkaLihavoileipäkakku vol. 2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_Pakkasmarja-kisa3_400x400.jpgVattupiirakkaVadelmatäytekakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190512_085747_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-tuplasuklaakakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190510_083936_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-oreojuustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190411_193727_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-suukkokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190405_104104_400x400.jpgVattupiirakkaOreo-vadelmakakku
4

Kommentit (2)

vattupiirakka
Kinuskileipomo vattupiirakka
16.10.2018 22:27

Itse tykkään väkertää mutta aina ei jaksa itse leipoa. 😅 mutta kyllä näihinkin saa aikaa menemään. Täytyy kehitellä vielä jotain tuosta kiknernetahnasta mikä jäi yli. 😁

Kinuskiemo
16.10.2018 22:22

Voi, nam! Tässä on suolaisen tarjoilun leivoksia näyttävänä asetelmana. Herkullisia, kauniita ja houkuttelevan värikkäitä. Kiva, että laitoit tarkan teko-ohjeistuksen. Näille löytyy paikka monessa tilanteessa ja suosio on taattu. Joka lajia, kiitos! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa