Kinuskileipomo Vattupiirakka

Kategoria: Itsenäisyyspäivä,  Muuta makeaa Nähty 155 kertaa
 
06.12.2018
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton

LUKIJAN RESEPTIRahka-mustikka maljat


Halusin tehdä pienen herkun mitä ei jää itsenäisyyspäivän kunniaksi ja meidän itsenäisyyspäivän ruuan jälkiruuaksi.

Raaka-aineet

1 dl kuohukermaa

1 prk ehrmannia (250g)

Sokeria

Vaniljauutetta

100 g suomalaista pakastemustikkaa

Ohje

1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.

2. Sekoita joukkoon rahka.

3. Lisää sokeria ja vaniljaa oman maun mukaan.

4. Lisää lopuksi jäiset mustikat.

5. Tarjoile kun mustikat ovat sulaneet hieman.

Meillä on itsenäisyyspäivän jälkiruoka. Palapaistia ja muusia ruuaksi niin halusin jonkun pienen herkun mitä ei jäisi. Koristeena sveitsiläistä marenkia appeelsiinin makuisena.

Tuplaa raaka-aineet niin saa n. Kuudelle hengelle. Voi käyttää myöskakun täytteenä kun lisää vaniljakreemijauhetta niin hyytyy. Mutta pitää lisätä ennen mustikoita ja rahkan voi vaihtaa tuorejuustoon.