6.12.2018
Raaka-aineet
1 dl kuohukermaa
1 prk ehrmannia (250g)
Sokeria
Vaniljauutetta
100 g suomalaista pakastemustikkaa
Ohje
1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
2. Sekoita joukkoon rahka.
3. Lisää sokeria ja vaniljaa oman maun mukaan.
4. Lisää lopuksi jäiset mustikat.
5. Tarjoile kun mustikat ovat sulaneet hieman.
Meillä on itsenäisyyspäivän jälkiruoka. Palapaistia ja muusia ruuaksi niin halusin jonkun pienen herkun mitä ei jäisi. Koristeena sveitsiläistä marenkia appeelsiinin makuisena.
Tuplaa raaka-aineet niin saa n. Kuudelle hengelle. Voi käyttää myöskakun täytteenä kun lisää vaniljakreemijauhetta niin hyytyy. Mutta pitää lisätä ennen mustikoita ja rahkan voi vaihtaa tuorejuustoon.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos. 😘 kokeilen tätä kyllä seuraavaksi kakun väliin. Oli sen verran hyvää kyllä.