Kinuskileipomo Vattupiirakka

Kategoria: Joulu,  Kesä,  Kevät,  Muuta makeaa,  Täytteet,  Vappu,  Ystävänpäivä Nähty 154 kertaa
 
28.01.2019
 
2 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIPunaiset marjat hyytelö


Löysin pakkasen pohjalta punaisia karviaisia ja punaherukoita. Niistä tuli ihanan punainen hyytelö. Ajattelin käyttää mousseissa kakun väliin mahdollisesti ja ehkä hyydytettäviin kakkuihin myös voisi sopia.

500 g pakastemarjoja punaherukoita
2 dl vettä
3 dl hillo ja marmeladisokeria

Kiehauta marjat ja vesi niin että marjat mehustuu, paseeraa ja siivilöi.

Kiehauta hillosokerin kera 15 min ja säilö purkkeihin. Käy kakkujen väliin, paahtoleivälle tai muroihin ja puuroon. 🙂 Suoraan luonnosta. 🙂