1.4.2014
Dallas pullat 32 kpl
Taikina:
500 g vettä
100 g hiivaa
450 g voita
1 dl maitojauhetta
2 dl sokeria
2 tl suolaa
n. 17 dl vehnäjauhoja
Täyte:
150 g sulatettua voita
3 dl vaniljakreemijauhetta
250 g maitorahkaa ( 1 purkki)
1,5 dl sokeria
Dallaspullat:
Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi ja levitä veniljatäyte käsin painelemalla tasaisesti. Rullaa levy tangoksi ja leikkaa noin 3 cm: n paloja. Käännä ”häntä” pullan alle ja litistä pullaa päältä hieman.
Etu alalla Dallas pullat.
Sokeri-kanelikierteet:
Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi ja levitä oivariiniherkkua tasainen kerros voiveitsellä. Ripottele kardemumma, sokeri ja kaneli. Rullaa tangoksi ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Laita muffinivuokaan ja litistä hieman.
Sokeri-kaneli kierre.
Pääsiäispullat:
Kauli levyksi ja levitä appelsiini marmeladi ja rusinat taikinan päälle. Rullaa pitkittäissuunnassa molemmista päistä puoleen väliin. Leikkaa paloiksi ja muotoile sydämen mallisiksi.
Pääsiäispullat ja dallaspullat ennen paistoa.
Itse raakapakastan aina suurimman osan pullista ja paistan niitä sitten sopivan määrän mielen mukaan. Aina saa tuoretta pullaa! 😀
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä