26.12.2017
150 g voita (oivariinia)
3/4 dl sokeria
1 muna
3 tl raastettua sitruunan kuorta
1,5 tl leivinjauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
vadelma marmeladia paistonkestävää
1. Vaahdota voi ja sokeri.
2. Lisää muna ja sekoita,varo ettei juoksetu.
3. Lisää raastettu kuori.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi seokseen.
5. Anna levätä kylmässä tunti pari jotta pikkuleivät on hempompi pyöritellä.
6. Paina peukalolla syvennys hillolle ja lisää hillo.
Paista 200asteessa n. 8-12min. Ei tarvi päältä ottaa väriä kunhan pikkuleivän pohja on kypsä ja irtoaa helposti leivinpaperista.
Superhyviä!😘
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kyllä. Leivotaan näitä aina jouluksi. 🙂