26.12.2017
150 g voita (oivariinia)
3/4 dl sokeria
1 muna
3 tl raastettua sitruunan kuorta
1,5 tl leivinjauhetta
4,5 dl vehnäjauhoja
vadelma marmeladia paistonkestävää
1. Vaahdota voi ja sokeri.
2. Lisää muna ja sekoita,varo ettei juoksetu.
3. Lisää raastettu kuori.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi seokseen.
5. Anna levätä kylmässä tunti pari jotta pikkuleivät on hempompi pyöritellä.
6. Paina peukalolla syvennys hillolle ja lisää hillo.
Paista 200asteessa n. 8-12min. Ei tarvi päältä ottaa väriä kunhan pikkuleivän pohja on kypsä ja irtoaa helposti leivinpaperista.
Superhyviä!😘
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kyllä. Leivotaan näitä aina jouluksi. 🙂