9.11.2018
2 pkt valmista lehtitaikina levyjä
Jauhelijatäyte:
n. 100-150g paistettua jauhelihaa
1 keitetty kananmuna
100 g keitetty pitkää riisiä
1 raaka kananmuna
mausteina sipulijauhe, suola, grillimauste ja musta-valkopippuri sekoitus (teen sen itse kokonaisista myllyyn)
– silppua kananmuna haarukalla
– Sekoita kaikki täytteet kulhossa
– raaka kananmuna sitoo täytteen yhteen niin se on helpompi lusikoida takinaan
Kanatäyte:
100 g paistettua kanaa (maustamatonta)
puolikas paprika
patros fetajuustoa puoli pakettia
– silppua paistettu kana ja paprika veitsellä pieneksi
– murenna feta kulhoon ja lisää paprika ja kanasilppu
– mausta suolalla,paprikajauheella, sipulijauheella ja pippurilla
– 1 raaka kananmuna
Taittele mieleisen malliseksi. Voitele kananmunalla ennen paistoa. Mausteita voi laittaa reilusti koska taikina vie makua jonkun verran.
Tästä tulee kaikkiaan n. 3-4 pellillistä, kaikki voi pakastaa paistettuna. Uunissa 200 asteessa 15min keskitasolla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tuo kana oli yllätys itselle,melkein parempaa kuin jauheliha😁