9.2.2015
5 munan sokerikakku pohja
Täyte:
5 dl kermaa
vihreää väriainetta (pasta on parempi kuin nestemäinen)
3 kypsää päärynää
0,5 dlvaniljakreemijauhetta
Mango voikreemi:
kinuskikissan kreemi ohje johon lisäsin mango makusiirappia (prima mausteelta) tämä laitetaan kakun päälle ennen kuin kaulittu fondant massa levitetaan kakun päälle.
Kuorrutus:
päärynä fondant massaa 500g (prima mauste myy) paremman makuinen mielestäni kuin maustamaton sokeri massa. Makeaa on kyllä, joten täyte ei tarvitse lisättyä sokeria.
26cm halkaisija pyöreä vuoka ja kypsä kakku jaetaan kolmeen osaan, jotta täytteen saa kahteen kerrokseen. Kostutusta ei tarvitse koska täyte kosteuttaa kakun kun tekee sen edellisenä päivänä. Itse tein kreemin, kuorrutin ja koristelin kakun juhlapäivänä. Koristeet kiinnitin pikeerillä. Kinuskikissalla on myös siihen ohje. Reunakoristeet on tehty sillä ja käytin tavallisen tomusokerin sijaan mansikan makuista.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos. 🙂 Oli kyllä hauskaa. Erittäin riehakkaat ja iloiset synttärit 🙂