Kinuskileipomo Vattupiirakka

Kategoria: Makuja maailmalta,  Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat Nähty 234 kertaa
 
09.03.2019
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTINyhtönauta uunileivät


Pitkään on ollut mietinnässä että miksi ei ranvintolasta saa kuin burgereita ja muuta hirmu raskasta ruokaa. No haluttiin miehen kanssa kokeilla jotain jenkkityyppistä mutta ei älyttömän raskasta niin tästä tulikin meidän uusi lemppari iltapa viikonloppuun. Ja mikä parasta, tässä on tuoretta tomaattia ja rucolaa paljon.

Tee nauta etukäteen koska sen pitää olla uunissan 4-5 tuntia. itse tein heti aamusta ja uunileipiä tehtiin iltapalaksi. Tätä voi tehdä myös ohjelmanumerona illaistujaisissa ja vieraat voivat itse halutessaan koota mieleiset täytteet leivälle. Suosittelen kokeilemaan!

Näitä tarvitset:

reilu paahtoleipä monivilja siivuja
5 % valio sulatejuustoviipaleita
valmiiksi paistettu ja nyhdetty atrian nyhtönautaa (paiston aamulla)
sipulia paistettuna
tomaattia
rucolaa
voita tai margariinia leivän voiteluun
shiratsaa
baby rays hiccory bbq soosia
chili majoneesia

Tee näin:

1. Lado leipäviipaaleet uunipellille.
2. Voitele voilla ja shiratsalla.
3. Laita maun mukaan chilimajoa.
4. Laita nyhdetty nauta kulhoon ja kaada bbq kastiketta päälle, sekoita.
5. Laita bbq nauta leivänpäälle. Paista uunissa 10 min 200 asteessa.
6.  Laita hieman lisää chilimajoa.
7. Laita juustoviipale seuraavaksi.
8. Laita juuston päälle paistettua sipulia.
9. Sitten pilkottua tuoretta tomaattia. Voi halutessa laittaa suolaa ja pippuria niiden päälle.
10. Lopuksi paljon rucolaa!

Huomiona! Käytä oikeasti juuri kyseistä bbq kastiketta koska se on todella hyvää. Ei ole liian savunmakuinen vaan juuri sopiva.