8.4.2018
Vuoka 20 cm halkaisija. Voiteluun laktoositonta margariinia ja samoja jauhoja kuin ohjeen pohjassa.
Pohja:
3 munaa
3 dl sokeria
3dl gluteenitonta jauhoseosta (finnmix)
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilja-aromia
100 g fazerin maitosuklaata karkeasti rouhittuna
Täyte:
250 g pakastemansikkaa (suomalaista)
2,5 dl flora vaahtoutuva laktoositon vanilja
100 g eila tuorejuustoa maustamatonta
0,5 dl sallisen vaniljakreemijauhetta
sokeria maun mukaan, itse laitoin tomusokeria koska sulaa sekaan paremmin
Tee näin: (pohja)
Täyte:
Kakun olisi hyvä saada tässä vaiheessa olla kylmässä muutama tunti,mielellään yön yli
Kuorrutus:
100 g maitosuklaata
0,5 dl kuohukermaa
Sulata kattilassa.
Valuta hieman jäähtyneenä kakun päälle. Koristele aiheen mukaan. Meillä oli tytöllä teemana yksisarvinen.😁
Sydämet on belgialaista suklaata,timantteja,kukkia ja nomparelleja. Mitä nyt kaapista sattui löytämään ja oli mieleen meidän visualistille. 😊
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa unelmainen kakku! Kaunis kukkaiskoristelu vie jo kesäisiin tunnelmiin. Somat kukkaset tuleva kondiittori on valinnut hyvällä värisilmällä. Turkoosit ovat siinä piristäviä väripilkkuja ja muhkeat rubiinikoristeiset sydämet houkuttelevia herkkupaloja. 🙂