15.10.2018
500 g pakastettuja mustaherukoita
3 dl hyytelö/marmeladisokeria
2dl vettä
Keitä ensin marjoja veden kanssa niin että ne mehustuu kunnolla.
Siivilöi mehusta marjat pois.
Lisää sokeri ja keitä kunnes sokeri on sulanut ja liemi kiehahtaa hieman.
Sopii kakkujen väliin, moussen tekoon, jäätelön kanssa ja juustojen päälle.
Itse laitoin tällä kertaa tapasten päälle juuston kera ja mies söi jäätelön kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Tästä tuli vielä sellainen kirpeän makea,sai kehuja vierailta ja yksi purkki lähtikin vieraiden mukaan. 😅