19.5.2019
Pohja:
8 munaa kuppimittaus menetelmällä
sokeria
erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilja-aromia
1 prk punaista elintarvikeväriä
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää väriaine ja vanilja-aromi.
3. Lisää kuivat aineet siivilöiden. Vatkaa sekaisin.
Paista 170 asteessa 50-60 min alatasolla. 26 cm halkaisija vuoka.
Kannattaa tarkistaa 45 min kohdalla miten kakku kypsyy, kaikilla kypsyy hieman eritahtiin. Jaa kakku kolmeen osaan.
Täyte:
4 kpl mansikkasuukkoja viipaleina
Vaniljamousse:
2 prk rainbow vispikermaa
2 pkt eila tuorejuustoa
2-3 rkl vaniljakreemijauhetta
2 tl vanilja-aromia
sokeria maun mukaan
1. Vatkaa kerma ilmavaksi vaahdoksi.
2. Lisää tuorejuusto ja vanilja-aromi.
3. Vatkaa tasaiseksi massaksi ja lisää kreemijauhe.
Laita kakkusiivun päälle vaniljamoussea ja lado päälle suukko viipaleita.
Toista toiseen väliin sama.
Kuorrutus on mascarbone tuorejuustokreemiä ja valkosuklaaputous reuna. Koristeena 2 kpl suukkoja, kultaista sokeria ja kultaisia suklaapalloja.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä